joi, 17 martie 2011

Luna martie este luna care deschide sirul zilelor pline de viata ale primaverii. Dar, anul acesta primavara se joaca putin cu noi pentru ca se pare ca a inceput cu o zi total diferita de conceptiile noastre asupra primaverii......Oricum,, se pare ca pentru mine primavara e plina de surprize incepand de la baba mea (despre care s-a spus ca va fi urata, ploioasa s.a.m.d. dar a fost ziua care a dat startul la caldura, soare si zambete) si terminand cu notele - neasteptate si bune!! :))

Dinainte de inceperea acestui minunat anotimp, scoala ne dedea dureri de cap, dar chiar din prima zi de primavara am simtit acea caldura in suflet chiar daca pe geam nu o puteai vedea daca o lasai, ea putea patrunde si in sufletul tau....Oricum, temele si lectiile nu s-au oprit desi frigul plecase deci....un singur lucru mi-a dat ragazul sa continui.....optimismul pe care mi-l dadea acest sentiment ca PRIMAVARA venise....

In incheiere as vrea sa spun ca oricum si oricat de complicata ar fi viata intotdeauna, daca vrei, iti gasesti timp sa vezi si partea buna a lucrurilor iar cand reusesti sa faci asta iti dai seama ca lucrurile rele nu dureaza pentru totdeauna si mereu paharul are si o parte plina :))))

0 comentarii: